Corona toegangsbewijs kantine

22 september 2021


Beste leden, zoals jullie ongetwijfeld gelezen of gehoord hebben is er vanaf 25 september as. een verplichting voor controle op een Corona toegangsbewijs voor onze kantine. Het terras is hiervan uitgezonderd. Het geldt ook niet voor de kleedruimtes en de toiletten.

Wat zijn nu de regels? Op het terras mag je gaan zitten of staan zonder dat er om een Corona toegangsbewijs gevraagd hoeft te worden. Dit geldt ook voor de kleedruimtens en de toiletten. Je mag ook de kantine in om een drankje/hapje te halen maar je mag er niet gaan zitten of staan.  Doe je dit wel, dan moet er om een Corona toegangsbewijs worden gevraagd.

Dit gaan we regelen voor de competitie via de Captains. De Captains zijn gedurende de competitie verantwoordelijk om een toegangsbewijs te vragen als ze besluiten om met hun team in de kantine te gaan zitten.  Je kunt daarvoor een gratis Corona check app downloaden op je telefoon. 

We adviseren jullie om zoveel mogelijk van het terras gebruik te maken. Daarvoor zullen we het terras ook weer uitbreiden met een tent en daar heaters in plaatsen. 

Mochten jullie vragen hebben, bel of mail ons gerust. 

Het bestuur 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen