Padel banen feestelijk geopend

25 april 2024


Op een helaas koude en natte zaterdag 20 april jl. zijn onze padel banen geopend. De officiele handeling werd verricht door ons ere-lid Gerrit de Heer. Daarna werd er een demonstratie partij gespeeld en uitleg gegeven over Padel. Vervolgens was er ruimte voor een hapje en een drankje en natuurlijk een feestje. Dank aan de leden van de padel commissie (Jesse, Youssef, Martijn en Linda) voor de organisatie. 

Dank ook aan het bestuur (Chris, Jantina, Gerard, William, Karin en John) voor de vele avonden vergaderen om dit mogelijk te maken. 

Dank ook aan de leden van de club van 50 voor het nieuwe terras meubilair en dank aan de leden van de sponsor commissie (Theo, Bas, Emile en Martijn) voor de vele nieuwe sponsoren. 

Vanuit de gemeente Altena was een delegatie aanwezig (Philip, Shah en Marloes) en vanuit de ons omringende tennis en Padel verenigingen waren er ook een aantal bestuursleden. Dank dat jullie er waren en dank voor de cadeaus! 

Dank ook aan onze sponsoren die meegeholpen hebben bij de realisatie van de Padel banen, in het bijzonder Martin de Visser voor de hulp bij het grondwerk. 

Een speciale dankzegging aan Niels Rousse, die ons met zijn kennis enorm geholpen heeft bij de aanbesteding, realisatie en oplevering van de padel banen. 

Dank ook aan de firma Swinkels voor het gratis bier tijdens de opening en aan cafataria het Muggenet voor de gratis friet. Top!  

Ondanks het weer kijken we terug op een geslaagde opening. 

Veel plezier allemaal op onze nieuwe Padel banen! 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen